Träning?

Större delen av laget finns nu på Gotland. Om något annat lag där ute är sugna på att träna lite så lämna en kommentar här så kan vi säkert styra upp något trevligt.

En stilstudie på varje spelare kommer att läggas upp under respektive spelare i form av en kort video när spelaren kastar kubb. I nuläget har vi Terry, Jocke och Greger på film, men jag ska komplettera med Klanen Hansson så snart jag kan. Gå gärna in och titta

Greg: Passar onsdag ute hos er? vi har ju brukat köra onsdag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Träning?

  1. Lode skriver:

    Kul att se att dom gamla legenderna fått upp en hemsida även ni och visar att Kubbvärlden lever =) Lycka till på VM i år och ta er gärna en titt på våran sida http://www.laget.se/signalgatan // Johan ”Lode” Lundin Signalgatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *