En riktigt dum grej

Nu ska ni få höra en grej som är så dum att ni inte kommer tro det är sant. Jag vet att jag har fotograferat det till och med och har suttit och letat en timme på datorn efter fotot, men hittar det inte.

Hur som helst. När man vinner VM i kubb så vinner man 6000 spänn (samma belopp sen det startade. Dålig inflation i prispengarna), någon sponsorpryl samt ett glas graverat med Kubb VM och årtalet. Det är det här glaset som är besynnerligt. Av någon märklig anledning så väljer de som bestämmer i kubbvm att byta glas vartenda år. Det betyder i praktiken att vi sitter med 11 st udda glas (det är allt från jättelika grogglas till smala champagneglas). Vad ska man med det till? Och hur tänker kubbledningen? Dom kanske tänker att de ska fungera som ett pris som man förvarar i hyllan, men om så vore fallet så kunde man väl välja något helt annat, typ en pokal eller nåt. Nä tanken måste vara att man ska använda det…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *