Märkligt är vad det är

Det är stor skillnad mellan känslan av hur man spelar och hur man verkligen spelar. Detta slås jag av sedan jag tittat på filmen från årets SM-final. Samma sak när jag tittade på några klipp från matchen mot Tallult i VM (Tack Eric Andersson, som skickat filmerna). Som jag minns det så spelade vi ganska uselt i båda dessa matcher, men när jag tittar på dem nu i efterhand så måste jag konstatera att det inte är så jätteuselt. Faktiskt rättså okej om man ska vara ärlig. Visst, inkastningen var helt åt skogen emellanåt i SM-finalen, men utöver det så träffar vi rättså okej ändå.

Känns faktiskt rätt okej att titta på för att bli av med olustkänslorna från dessa matcherna ur minnet.

Här är del 1 av tre delar, resten får ni titta på jutuben.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *