VM närmar sig och så här mönstrar vi i år

Tobias Hansson (7 VM-guld)
Greger Westerlund (11 VM-guld)
Terry Ekelöf (10 VM-guld)
Joakim Ekelöf (9 VM-guld)
Marcus Hansson (5 VM-guld)
Stefan Hansson (1 VM-guld)

Om man nu vill räkna så så har vi 48 VM-guld tillsammans, men det är kanske inte helt korrekt sätt att räkna på. Hur som helst samma lag som förra året.

Spontana tankar kring laget:
1. Att Marcus faktiskt varit med och vunnit fem gånger, han känns ju fortfarande som junior i sammanhanget.
2. Att Team Ekeby är bättre än vi någonsin varit
3. Att jag (Terry) aldrig kan lägga av innan Jocke gör det så länge han bara ligger ett guld bakom – det får inte hända att han går om.
4. Att detta sexmannalag är väldigt svårslaget över tre set. Vinner vi dessutom lotten så ska det sjuhelsikes bra lag emot för att det ska ske.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till VM närmar sig och så här mönstrar vi i år

 1. Anonym skriver:

  Lsn säga så här skryt mera, och ni e inte så bra som du säger. För mycket snack för litet spelande. Kanske ni en bra men ni e så fan inte mycket bättre än alla andra. Så snälla Ferry sluta skryta så in i… Spela för roligheten ist

 2. teamekeby skriver:

  Alltså, ärligt talat så är vi inte så våldsamt bra, hade andra lag satt igång och tränat ordentligt så hade vi varit akterseglade för många många år sedan. Men det verkar ju inte som någon annan har lust att vinna den där tävlingen. Spela för roligheten… Kubb är ju inte ens roligt!

  Men faktum kvarstår. 11 VM-guld och endast fem förluster på 16 år tycker jag talar för sig själv.

 3. rolrat skriver:

  om nu kubb inte är kul!! varför spelar ni. Och snacka inte så mycket skit. Finns väl inget lag som tränat så mycket som ni

  • teamekeby skriver:

   Kubb är inte roligt som spel annat än när det är riktigt bra motstånd och när det väl händer så är det som regel kubbvm = nästan aldrig. Kubbvm är en riktigt rolig tillställning som jag gärna spelar. Så… kubb är inte roligt, men det är roligt att vinna och det är lite kittlande när det blir spännande matcher!

   Sen skrev jag inte att vi inte tränat utan att alla andra tränat för lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *