S19.E01 Team Ekeby

Säsong nummer nitton startar nu. Med det menar jag att detta är år 19 (!) sedan Team Ekeby tävlade för första gången. Dock utan mig. Den ende som deltog då var stålmannen Greger. Hur som helst så är det då alltså dags att uppbåda vilja och energi för ett nittonde kubbår.

För egen del består kubbåret av följande:
1 juni – Kubbistan
20 juli EM
3 augusti VM

Den uppmärksamme ser att det saknas ett SM i listan. Just nu så tror jag att jag hoppar över det faktiskt. Jag tror att efter att ha vunnit Kubbistan, EM och VM vill jag inte riskera att förlora ett SM.

Skämt åsido så tror jag att jag är ganska trött på kubb när SM går av stapeln. Möjligen åker jag och tittar.

IMG_7720

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *