Dödens grupp i Kubbistan

Team Ekeby startade året både jobbigt och inte så jobbigt lite beroende på vilken del av Team Ekeby man tillhör.

Jag spelade tillsammans med Björn Görlitz från Fortschritt 99 och entusiasten Sören Wallin. I vår grupp fanns också lite förvånande hela familjen Hansson med Stefan och Marcus från Team Ekeby. Det är nog ingen överdrift att kalla vår grupp för dödens grupp. I vår grupp innehar spelarna någonstans mellan 25-30 VM-medaljer (Mina, Stefans, Marcus och Björns sammanräknade). Sammanlagt i alla andra grupper: noll.

Särskilt trist för laget Gipfelsurmer som hade åkt ända från Tyskland, och som inte alls spelade illa, att hamna i detta ormbo. Vi och hanssonsklanen tog oss vidare ur gruppen och möttes senare i finalen där de gick segrande ur kampen (även om mina egna minnesbilder så dags börjar bli lite luddiga i kanten).

Personligen är jag inte mycket för att förlora i kubb men detta var väl ett bra tillfälle. Både Björn och Sören var glada över andraplatsen och vinnarna hade ju fler från Team Ekeby vilket ju gör att förlusten känns lite bättre.

Kubbistan

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *