Breaking news – Inget Team Ekeby i VM

Hallå kubblovers. Om det är någon som skulle vilja prova på att vinna VM i kubb så passa på i år! Team Ekeby kommer nämligen inte att ställa något lag på banan. Tråkigt förstås för dom som vill vinna över oss men ni får nöja er med att försöka klå halva laget i form av ett familjelag innehållande hanssonklanen från laget som ställer upp i något namn jag just nu inte har koll på vilket det blir. Kvarvarande delar av Team Ekeby önskar givetvis Hanssons lycka till även om det känns lite märkligt att inte spela VM, något som blivit en tradition.

Since this link has been shared in international kubbsites, i will spell it out in English as well. Team Ekeby will not participate in this year´s world championship. The three Hanssons will form a family team and the rest of Team Ekeby wishes them all the best in the championship!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *