Kubbspelare sökes! Kubb players needed!

Nu blir det så här. Vi skrapar ihop det som finns kvar av laget, det vill säga Jocke, Greger och jag. Jag kommer anmäla ett lag till VM (namn ännu ej bestämt, dock inte Team Ekeby) och sen fyller vi på med ytterligare tre spelare (också det just nu oklart vilka).

Så om DU vill spela med oss så hör av dig till mig på Facebook eller telefonnummer 0702483334. Det går även bra att skicka ett mejl på terry@herre.se. Om du känner någon som du tror skulle vilja spela i vårt lag så tipsa denne om detta. Om det är jättemånga som vill spela med oss förbehåller vi oss rätten att välja ;o)

Vilken ambition detta lag kommer ha beror ganska mycket på vilka dessa övriga tre blir.

Alright. This is how it´s gonna be. The three of us that are left, Jocke, Greger and I will form a team which will play in the world championship (team name is not yet decided). We will complete this team with three additional players (who that will be is not decided as well).

If YOU want to play with us let me know by sending a message on Facebook or email (terry@herre.se) or text me or give me a call at +46702483334.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kubbspelare sökes! Kubb players needed!

  1. It would be really awesome if somehow the three of you were able to team up with the threesome of Team Knockerheads. Unfortunately, the great distances make that very unlikely.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *